Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Foto: PR

45 mio. kr. til ildsjæleprojekter i vores lokalsamfund

Realdanias kampagne Underværker hjælper alle frivillige med gode og originale idéer

Fællesskaber er noget vi bygger

Med Realdanias kampagne Underværker inviteres alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe gode rammer for fællesskab og aktivitet, til at søge om økonomisk støtte til at føre gode og originale idéer ud i livet. Har man en ildsjæl i maven, er det stadig muligt at byde ind. Kampagnens næste og sidste ansøgningsfrist er torsdag den 15. februar 2018 kl. 12.00.

Projektstøtten kan ansøges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø - både i byer og på landet. Realdania har i alt afsat 45 mio. kr. til ildsjæleprojekter, og forventer samlet at støtte mellem 60-80 store og små projekter.

Vedlagt denne mail finder I en invitation til ildsjæle, der arbejder med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø. Invitationen vejleder også til, hvordan man søger støtte til et projekt igennem kampagnen.

De Lokale Aktionsgrupper er en vigtig målgruppe for kampagnen, da det netop er jer, der har kontakten med ildsjælene rundt om i landet. I ved bedre end nogen, at det ofte er ildsjæle, der skaber værdi i landdistrikterne ved at udvikle nye samlingssteder, nye turismedestinationer og i bedste fald også nye arbejdspladser.

Læs mere om kampagnen på www.underværker.dk, hvor I kan se de tidligere støttede projekter og finde mere viden og inspiration.

Invitation til Underværker

 

Vi håber, at I vil være med og dele muligheden med jeres netværk.

Med venlig hilsen

Mads Christian Bundgaard

Underværkers kampagnesekretariat

fredag 1 dec 2017 - Claus V. Jeppesen
Vist: 831 gange