Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Foto:

Væksthus på vej til Helle Øst

En afdeling af PowerTower skal få arbejdspladser og bosætning til at blomstre i lokalområdet…

 

Udviklingsrådet tror på, at vi kan så nogle frø, der forbedre det gode liv i vores lokalsamfund. Frøene skal blomstre op som flere arbejdspladser og mere bosætning.

Vi har sat de første frø, som er en plan til et lokalt væksthus: PowerTower - Helle Øst!
Et frodigt sted, hvor nye virksomheder i et samarbejde kan gro og vokse frem.

PowerTower i Varde er rollemodellen, som vores lokale væksthus skal være en afdeling af. ProVarde og Varde Kommune tilbyder os faglig og økonomisk hjælp til opstart og drift. Hjælpen kommer i form af bidrag til produktionsingeniører, PR og husleje.

I vores lokale PowerTower - Helle Øst kan både nye og eksisterende virksomheder blive serviceret med praktisk hjælp, sparring og know how. Nye iværksættere kan få de nødvendige fysiske rammer til en overkommelig pris. Eksisterende virksomheder kan få glæde af de kompetencer og den arbejdskraft som nye iværksættere kan bidrage med.

Hele samskabelsen sker mellem vores lokale erhvervsfolk, borgerforeninger, ProVarde, Varde kommune og Udviklingsrådet. I den nærmeste fremtid inviterer Udviklingsrådet interessenterne til dialog og infomøder, der skal hjælpe til med iværksættelsen af PowerTower Helle Øst.

Det første møde er et arbejdsmøde for inviterede gæster den 14. juni kl. 19.00 i Fåborghus. Udviklingsrådet vil fremadrettet informere om de kommende tiltag.

 

Lær mere om:

Planerne for væksthuset i Helle Øst: PowerTower Helle Øst

PowerTower i Varde: www.provarde.dk/powertower

 

 

Kontakt for mere information

Marlene Schober
Marlene Schober

Erhvervsminister
schober@pc.dk
22 76 59 58
Medlem af:
Udviklingsrådet Helle Øst

Claus V. Jeppesen
Claus V. Jeppesen

Formand
claus@vestland.dk
20 29 59 55
Medlem af:
Udviklingsrådet Helle Øst

 

torsdag 15 jun 2017 - Claus V. Jeppesen