Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Foto: Claus Jeppesen

Ny skolestruktur: "I skal selv komme med en holdbar løsning"!

Udviklingsrådene havde inviteret byrådspolitikerne til en uformel drøftelse

 

"I skal selv komme med en holdbar løsning"!

Så enkelt kan resultatet af aftenens drøftelse beskrives.

 

Onsdag den 2. november havde Udviklingsrådene fra Helle Øst, Helle Vest og Skovlund-Ansager inviteret de lokale byrådspolitikere til en uformel debat om den ny skolestruktur. Her blev de 3 inspirations scenarier drøfte, som Byrådet har sendt i for høring.

De 3 scenarier skal mest af alt ses som diskussionsoplæg. Der er ikke nogen forventninger i Byrådet til, at nogle af de fremsatte scenarier kan gennemføres præcis som beskrevet.

Derfor var beskeden også fra byrådspolitikerne, at vi selv skulle komme med et forslag til en langtidsholdbar løsning for den østlige del af Varde kommune. Hvis vi lokalt kunne blive enige om en gangbar model, ville det blive seriøst taget med i Byrådets endelige beslutning. 

I Udviklingsrådet Helle Øst vil vi arbejde for at finde en løsning, som vi kan være tjent med i vores lokalområde. Derfor vil vi i Udviklingsrådet tage initiativ til at bringe interessenter sammen til drøftelse af, hvad vi ser som fremtidens løsning.

Det starter Tirsdag den 22. november kl. 18.30-21.00: Helle Hallen. Her har Kommunen inviteret alle borger til inspirations-høring. Herefter vil Udviklingsrådet finde en dato, hvor vi lokalt kan samle os om en drøftelse til løsning.

Her kan du læse mere om det afholdte møde:
http://helleoest.dk/id/2646/ny-skolestruktur-til-droftelse-i-helle-og-skovlund-ansager 

De 3 scenarier:

UØE's beskrivelse af 3 scenarier til forhøring 1. scenarie til forhøring 2. scenarie til forhøring 3. scenarie til forhøring

 

CLAUS JEPPESEN
Formand Udviklingsrådet Helle Øst

 

 

torsdag 3 nov 2016 - claus