Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Få hjælp fra 35 forskellige mentorer for at blive klog på din virksomhed Foto: Claus Jeppesen

Mentorordning, kurser og erhvervsuddannelser

Få hjælp fra 35 forskellige mentorer for at blive klog på din virksomhed

Mentorordning med ProVarde
ProVarde er vores lokale erhvervs- og turistforening i Varde kommune. De tilbyder dig mentorordninger, erhvervs-kurser og uddannelser. 

I vores lokalområde har du mulighed for at få tilknyttet en produktionsingeniør samt 35 mentorer med forskellig erhvervskompetencer. Det er f.eks. mentorer inden for jura, revision, bankrådgivning, marketing, eksport osv.

Det er et tilbud til alle. Det er ikke et krav, at du har et lokale i PowerTower Helle. Det kræver blot et medlemskab af ProVarde til kr. 600,00 pr- år + moms.

Som fast mentor er Iværksætter- og innovationschef Friedericke Bruhn.


Friedericke Bruhn
tlf. 20 35 42 54
fbru@provarde.dk

 

Netværksmøder
Alle der indgår i PowerTower Helle og ProVarde får tilbudt et ugentlig netværksmøde sammen med de andre iværksættere. Det er samme med dem, der har til huse i lokalområdet og PowerTower Varde hos Titan.

Innovationsuddannelsen
ProVarde giver mulighed for at erhvervsfolk kan tage "innovationsuddannelsen" lokalt i vores område. Det går kort og godt ud på at eksisterende virksomheder kan opgraderer deres viden om fremtidens krav til virksomhedsdrift.

Løvenshule
ProVarde netværker med eksisterende virksomheder i vores lokalområde. Det giver muligheder for at nye iværksættere kan matches med andre virksomheder. Her kan man have gensidig gavn af hinandens kompetencer og sparring.

Få fordelene af PowerTower Helle 

Du kan udfylde blanketten herunder eller kontakte vores erhvervsgruppe.

BEMÆRK: Støttemedlemskabet indebærer, at du støtter op om initiativet med dit JA
Du får en uforpligtende invitation til at deltage i et møde om etableringen og driften.

Liv og vækst i lokalsamfundet med PowerTower Helle

Udvikling af flere arbejdspladser og virksomheder er i fokus hos Udviklingsrådene. Vi tror på, det kan sætte gang i bosætningen, som vil give vores lokalsamfund liv og vækst i fremtiden.

Derfor er Udviklingsrådene gået sammen om at finde ledige erhvervslokaler i nærområdet. Sammen med ProVarde har vi sammensat et koncept for et lokalt væksthus for iværksættere og mikrovirksomheder. Vi kalder det PowerTower Helle.

Kontakt og få alle fordelene

Få mere at vide om dine muligheder med PowerTower Helle. Kontakt vores erhvervsgruppe.

Claus V. Jeppesen
Claus V. Jeppesen

claus@vestland.dk
20 29 59 55

Kontakt ProVarde

ProVarde står for den daglige drift med mentorordning, kurser og erhvervsuddannelser. 

Kontakt ProVarde www.provarde.dk
 eller
Iværksætter- og innovationschef Friedericke Bruhn der er leder af PowerTower.

 

Friedericke Bruhn
tlf. 20 35 42 54
fbru@provarde.dk