Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Den gl. Andelskasse-bygning i Agerbæk bliver nu til PowerTower Helle. Billedet her er kun en illustration, der viser eksempel på de skilte, som snart kommer op. Foto: Claus Jeppesen

Åbningsreception for PowerTower Helle i Agerbæk

Borgmesteren klipper den røde snor kl. 16 og alle er velkomne til, at se de nye lokaler.

Det er et nyt mekka for iværksættere og erhvervsdrivende, som Udviklingsrådet Helle Øst viser frem ved åbningsreceptionen mandag den 3. juni kl. 16-19.

Alle er velkomne (blot du er en lille smule nysgerrig…)
I PowerTower Helle kan iværksættere og forretningsfolk, drive deres virksomhed i professionelle rammer. Alt er indrettet og på plads i en pakkeløsning med inventar, facadeskiltning, internet, lys, varme og rengøring. Det vil endda være til en meget overkommelig pris.
Hertil kommer tilbuddet om rådgivning, mentorordning og kursus i forretningsudvikling fra erhvervsforeningen ProVarde. På den måde kan "beboerne" i  PowerTower Helle koncentrere sig om kerneopgaverne med at drive deres virksomhed.

Lokaler til kontor, butik, behandlerrum og lager til webshop.
De nye lokaler har til huse midt på torvet i Agerbæk, der før har huset Andelskassen. Det er flotte og store lokaler, der kan deles af flere virksomheder til kontor, butik, behandlerrum og lager til webshop. Der er mange fleksible muligheder for indretning og anvendelse. Frokostrum og mødelokaler op til 50 personer er også en del af faciliteterne. En virksomhed får her et meget synlig domicil og en kendt beliggenhed. Her kan firmaskiltet ses fra torvet og den stærkt befærdede Storegade. 

PowerTower Helle gør lokalområdet attraktiv
For Udviklingsrådet Helle Øst er PowerTower Helle en vigtig brik for at skabe positiv lokalsamfunds-udvikling. Et sprudlende erhvervsliv i fremdrift, er den vigtigste kilde til lokal liv og vækst. Det giver øget bosætning og liv i børnehaven, skolen og fritidsforeninger. Det gør lokalområdet attraktiv.

Et samarbejde på tværs af Helle Øst
PowerTower Helle er et samarbejde, der går på tværs af byerne i Helle Øst. Det drejer sig om Årre, Starup, Fåborg, Agerbæk, Hjortkær og Vrenderup. Her arbejdes der på, at der kan etableres afdelinger af PowerTower Helle i Rådhuset i Årre og Naturhuset i Tofterup. I forvejen er der PowerTower-lokaler i Helle Hallen.

Udviklingsrådet Helle Øst er vært for lidt til ganen
Åbningsreceptionen er fra mandag den 3. juni kl. 16-19.
Du kan komme og gå som du vil. Alle er velkommen
Du vil få lidt til ganen.

Vil du have mere information, er du meget velkommen til at kontakte

Jørgen Madsen
Jørgen Madsen

Erhvervsambassadør
jorgen-madsen@live.dk
40 45 77 58 / 75 19 53 04
Medlem af:
Udviklingsrådet Helle Øst

INVITATION: Åbningsreception for PowerTower Helle

 

lørdag 25 maj 2019 - Claus V. Jeppesen