Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Fra venstre: Jørgen Madsen, Fåborg; Ulla Sundvang, Agerbæk; Ingrid S. Simonsen, Hjortkær; Flemming Lysholm, Agerbæk; Jonna Buch Andersen, Kærbjerg; Claus Jeppesen, Vrenderup; Mikkel Ottosen, Starup; Jørn S. Pedersen, Årre; Jan Skovbjerg, Fåborg; Lars Bo, Galstho Foto: Claus Jeppesen

Kampvalg i Udviklingsrådet Helle Øst udeblev

Under konstitueringen i Udviklingsrådet foregik bestyrelsesvalget med klapsalver

 

Det er fortsat Claus Jeppesen, Vrenderup, der for 4. år står som formand i spidsen for Udviklingsrådet Helle Øst. Lars Bo, Starup blev genvalgt til næstformand og Jørgen Madsen, Fåborg er fortsat kasserer. Genvalg til 1. sekretær blev Ingrid Sand Simonsen, Hjortkær og 2. sekretær Ulla Sundvang, Agerbæk. Alle blev genvalgt ved fredsvalg og der var ingen slagsmål om posterne.

Bosætning skaber liv og vækst
Fredsvalget giver god arbejdsro til at sætte en ny dagsorden for udviklingen i Helle Øst. Det er vigtigt, at vi holder fokus på øget bosætning. Bosætning holder liv i vores skoler, institution, foreninger og kulturliv. Det holder gang i vores lokale butikker og giver arbejde til håndværkerne. Landbruget er også vigtigt for vores områdes udvikling.

Det er summen af mange forskellige indsatser, som medvirker til vækst i bosætning. Derfor står Udviklingsrådet bag forskellige projekter som erhvervsfremme med PowerTower Helle, synliggørelse af den gode historie med hjemmesidesystemet Ruban, udstilling af vores attraktiviteter på Mælkefestivalen mf.

Samarbejder med alle byer i Helle Øst
Det vigtigste for Udviklingsrådets virke er netværket og samarbejdet på tværs med de andre byer i Helle Øst. Det er Starup-Tofterup, Agerbæk, Fåborg, Årre, Hjortkær og Vrenderup som tilhører Agerbæk Skoledistrikt, som er med i Helle Øst. Alle byer har repræsentation i Udviklingsrådet med rådsmedlemmer, der har tæt tilknytning til byernes borgerforeninger og foreningsliv.

Rådsmedlemmerne er klar til at høre din mening
De øvrige medlemmer af Udviklingsrådet Helle Øst er: Mikkel Ottosen, Starup; Flemming Lysholm, Agerbæk; Jonna Buch Andersen, Kærbjerg, Jan Skovbjerg, Fåborg, Jonna Kvist Årre og Jørn S. Pedersen Årre.

Har du spørgsmål, forslag eller kommentarer til emner, der sætter gang i den lokale udvikling, er du altid meget velkommen til at kontakte udviklingsrådets medlemmer. Du finder kontaktoplysninger og viden om Udviklingsrådet Helle Øst’s virke på www.helleoest.dk.

Claus V. Jeppesen
Claus V. Jeppesen

Formand
claus@vestland.dk
20 29 59 55
Medlem af:
Udviklingsrådet Helle Øst

fredag 7 jun 2019 - Claus V. Jeppesen
Vist: 2447 gange