Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Foto: Claus Jeppesen

Nyt liv i Andelskassen med PowerTower Helle

Udviklingsrådet Helle Øst’s ”erhvervsminister” Jørgen Madsen fik torsdag overrakt nøglerne til den gamle Andelskasse på torvet i Agerbæk

Udviklingsrådet har gennem længere tid haft den lokale erhvervsudvikling som et fokuspunkt, fordi et blomstrende erhvervsliv er den primære forudsætning for udvikling, vækst og bosætning i alle vores lokalsamfund.

Erhvervslokaler rundt i Helle Øst
Derfor blev PowerTower Helle i 2017 etableret som en selvstændig afdeling af PowerTower Varde, med udgangspunkt i Helle Hallen. Der samarbejdes også om lokaler i Rådhuset i Årre, Naturhuset i Starup, den gl. Kvikspar i Fåborg med flere. Med mulighederne i den gamle Andelskasse udvides rammerne nu betragteligt.

Bag projektet står Udviklingsrådet Helle Øst i samarbejde med erhvervsforeninger og borgerforeninger i Helle-området samt Agerbæk Udvikling.

”Vi vil gerne støtte op omkring de små, lokale virksomheder, og det gør vi dels ved at etablere dette kontorfællesskab, dels ved at starte et netværk op, hvor virksomhederne kan sparre med hinanden og også få inspiration udefra. Netværket er således en mindst lige så vigtig del af PowerTower, som selve huset, og man kan sagtens deltage i netværket uden at bruge vores lokaler”, udtaler Jørgen Madsen.

Rammerne
I PowerTower Helle er der flotte faciliteter for iværksættere

Der vil være mulighed for at leje en møbleret kontor-arbejdsplads for kun 1200 kr. pr. måned (plus moms), inkl. lys, varme, internetadgang og rengøring.

Der kan også lejes et separat rum for 2500 kr. til f.eks. behandlerrum eller lukket fælleskontor for 2 medarbejdere. Endvidere er der et lagerrum, som er specielt velegnet i relation til internetsalg.

For de hurtige er der et åbningstilbud, idet den første måned er gratis ved underskrivelse af en lejekontrakt inden 1. juli. Udviklingsrådet hjælper også med at formidle øvrige lokaler i området til produktion, lager, butik, osv.

Netværket
”Med baggrund i forskellige brancher er tilgangen forskellig til mange ting i relation det at drive virksomhed – det kan være en øjenåbner til nye muligheder at høre, hvordan andre gør. Man kan bruge hinanden som kunder og anbefale hinanden til tredjepart og derved have direkte forretningsmæssig fordel af netværket. Og det er som udgangspunkt gratis at være med – dog kan deltagerne beslutte at tage betalte foredragsholdere ind”, fortæller Jørgen Madsen.

I et tæt samarbejde med PowerTower Varde og ProVarde tilbydes det samme koncept og de samme muligheder, som der er i Varde. Det kan f.eks. være kurser og foredrag, og der er også mulighed for en mentorordning, hvis der er behov for det.

Ikke en lukket klub

I første omgang har Udviklingsrådet Helle Øst henvendt sig til nystartede virksomheder, men både kontorfællesskabet og netværket er åbent for alle med behov eller interesse.

”Alle lokale erhvervsdrivende er velkomne, og hvis nogen gerne vil høre mere eller se lokalerne, kan de bare slå på tråden. Min telefon (40457758) er tændt på alle tider af døgnet og ugen”, siger ”erhvervsministeren”.

Jørgen Madsen
Jørgen Madsen

"Erhvervsminister"
jorgen-madsen@live.dk
40 45 77 58 / 75 19 53 04
Medlem af:
Udviklingsrådet Helle Øst

 

 

tirsdag 23 apr 2019 - Claus V. Jeppesen