Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Årre
Foto:

Byens rum

Et skridt nærmere målet, 100.000,- fra SE's vækstpulje

 

Humøret blev skruet op, og armene blev løftet i vejret da bestyrelsen i Årre Borgerforening fik meddelelsen om at man havde modtaget et stort skulderklap fra SE – Vækstpulje på 100.000 kr. til det kommende projekt ”Byens rum” som er udviklet som et samskabelsesprojekt mellem Borgerforeningen og Boldklubben samt Årre skole.

Formålet med skabelsen af ”Byens rum” er at få skabt et område hvor børn og voksne kan udfolde sig i både skole og fritiden, samt at få skabt et rum for læring og idræt og leg og motion.

Med denne flotte donation er vi kommet et godt skridt nærmere det økonomiske mål til brug for gennemførelsen af etape 1, ud af 3 etaper.

Nu afventer vi blot at byggeriet af det nye Børnecenter samt at renoveringen af skolen bliver færdig, således at man kan begynde at nedbryde de gamle skolebygninger i Skolegade og hermed få frigivet arealet hvor det nye ”Byens rum” skal etableres.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Årre Borgerforening samt styregruppen.

fredag 7 sep 2018 - Michael Molbek