Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Foto: PR

LAG Fanø-Varde generalforsamling byder på oplevelser

Kom til generalforsamling i LAG Fanø-Varde og få hele 3 oplevelser på én gang

LAG Fanø-Vardes generalforsamling kan næsten betegnes som en kinder-æg, da aftenen i år vil byde på flere forskellige oplevelser.

Kunstudstillingen i Janusbygningen
Naturligvis afholdes generalforsamlingen på normal vis med start kl. 19.00, men forinden er der mulighed for, at alle interesserede medlemmer gratis kan besøge kunstudstillingen i Janusbygningen, som ligger i samme bygningskompleks som Hodde-Tistruphallen, hvor generalforsamlingen afholdes. Den aktuelle udstilling viser værker af den afdøde maler Anna Klindt Sørensen, som blev en af de helt store kvindelige pionerer i det 20. århundredes danske kunst.

Der vil være åbent for adgang til udstillingen for LAG Fanø-Vardes medlemmer fra kl. 18.

Formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard
Også efter generalforsamlingen vil der være mulighed for at få inspiration med hjem. Formand for Landdistrikternes Fællesråd, Steffen Damsgaard har nemlig indvilget i at give et bud på landdistrikternes aktuelle udfordringer og muligheder. Ét af de emner som Landdistrikternes Fællesråd har haft stor fokus på de seneste par måneder er regeringens store udflytningsplan, som fra flere sider er blevet kritiseret for at være for dyr i forhold til de effekter, der kan opnås med udflytningen af de statslige arbejdspladser – men hvad mener Landdistrikternes Fællesråd om den sag? Kom og hør Steffen Damsgaards holdning hertil.

Der er således ingen grund til at blive væk fra denne spændende aften, og skulle man ikke allerede være medlem af LAG Fanø-Varde, kan man blive det ved at kontakte foreningens koordinatorer på haje@varde.dk eller ha@fanoe.dk. Det er gratis at være medlem af foreningen. Generalforsamlingen afholdes i Minihallen i Hodde-Tistruphallen den 8. marts.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne have tilmeldinger til aftenen senest den 3. marts – på en af ovenstående mailadresser.

Læs mere på www.lag-fanoe-varde.dk

Kontaktoplysninger ved yderligere spørgsmål:
Formand, Arne Haahr Hansen, tlf.nr. 20291387, mail: ahhagro@mail.tele.dk 
Koordinator, Hanne Jespersen, tlf.nr. 2016 1007, mail: haje@varde.dk 
Koordinator, Helle Andersen, tlf.nr. 51835285, mail: ha@fanoe.d

torsdag 18 feb 2016 - clausvestland
Vist: 1759 gange