Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Foto:

16/5-17 Forårsmøde med Byråd

Hovedtema: Udviklingsplaner, landsbyklynger og samskabelse

Dagsordenen er endelig

Printervenlig version

2017-05-16 Dagsorden Forårsmøde med byråd

 

 

Forårsmødet for alle udviklingsråds repræsentanter afholdes: 

Tirsdag den 16. maj, 2017, kl. 17.00 – ca. 21.00 i SportsPark Blaavandshuk, Strandvejen 2, 6840 Oksbøl

 

Velkomst ved borgmester Erik Buhl.  

1. ”Rigets tilstand”

Kort status ved borgmester Erik Buhl herunder orientering om udviklingen i bosætning, salg af byggegrunde og planer for nye byggegrunde i Varde Kommune.

2. Hovedtema: Udviklingsplaner, landsbyklynger og samskabelse

Oplæg ved bl.a. kommunaldirektør Mogens Pedersen og Carsten Blomberg Hansen, afdelingsleder lokaludvikling DGI og medlem af styregruppen for projekt Landsbyklynger.

Drøftelse af Udviklingsrådenes nye rolle i et landskab med byudviklingsplaner, landsbyklynger m.m. ved Heino Mølholm, UR Hodde, Horne, Sig og Tistrup.

3. RUBAN

Status på ”Projekt for kommunikation og nyhedsformidling i Varde Kommunes bysamfund” ved Claus Vestland Jeppesen, UR Helle Øst. I henhold til beslutningen fra Udvalget for Økonomi og Erhverv den 24. marts 2015 skal der foretages en evaluering af projekt RUBAN, der forelægges på Byrådets forårsmøde med Udviklingsrådene i 2016, 2017 og 2018.

4. Eventuelt

 

Pause med buffet før Heino Mølholms oplæg under punkt 2, og før dialogen ved bordene

 

Af hensyn til det praktiske arrangement, og fordeling ved bordene, skal vi bede om tilmelding til Lisbeth Højvang Linding på lisl@varde.dk senest onsdag den 10. maj. Husk at oplyse navn og udviklingsråd.

 

Vi glæder os til at se rigtig mange til forårsmødet, og indbydelsen gælder samtlige repræsentanter fra udviklingsrådene og ikke kun formændene.

 

Venlig hilsen

Erik Buhl Borgmester

Mogens Pedersen Kommunaldirektør

 

 

claus