Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Foto: PR

Kursus: ”Rekruttering af frivillige – kultur, mennesker og forskellighed

Foreningslivet er til enhver tid afhængige af at der er frivillige ressourcer. Foreningslederens ansvar er derfor blandt andet at sikre en løbende tilgang af frivillige kræfter og dermed udvikling af nye ideer, vedligehold af aktiviteter og ikke mindst driften.

 

Kurset afholdes onsdag den 21. september 2016 kl. 19.00 – 22.00 i Mødelokale 3, Helle Hallen.

 

Med de rigtige værktøjer bliver dette arbejde lidt lettere. Chefkonsulent Lokaludvikling Carsten Blomberg, DGI, vil gennem mini kurset komme omkring hvorledes vi bedst rekrutterer de ”rigtige” frivillige. Dette kunne ske gennem et dybere kendskab til de frivilliges forskellighed og motiver, samt gennem valg af metode. 

Vi lærer at spørge rigtigt, se forskelligheden i motivationen hos de nuværende frivillige, og hvordan vi får alle de andre lokale borgere til at sige ja tak.

Mini kurset vil således være en kombination af oplæg, gruppearbejde, teori, plenum og en lille test.

Efter kurset er udviklingsrådene klædt på i forhold til at rekruttere frivillige generelt, og i forhold til de enkelte opgaver specifikt.

 

Tilmeldinger til kurset sendes til lokalsamfundskonsulent Hanne Jespersen på haje@varde.dk senest 15. september 2016. Eventuelle spørgsmål 7994 7963.

 Bemærk: Kurset er for alle udviklingsråds medlemmer!

Vel mødt.

Med venlig hilsen

Hanne Jespersen
Lokalsamfundskonsulent

 

mandag 5 sep 2016 - claus
Vist: 2207 gange