Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreKnow HowKnow How LanddistriktsudviklingIdébankProjekterFondsmidlerLandsbyklyngerÅrets LandsbyPowerTowerOm PowerTower HelleFordeleServiceydelserMentor og KurserLokalerKontorplads til digBliv StøttemedlemOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægterNyhedsbrevFacebook
Helle Øst
Foto: PR

Få bedre bredbåndsforbindelse

Du kan nu ansøge om at få fibernet

Har du dårlig netforbindelse med bredbånd og mobildækning der hvor du bor? Så er det muligt at komme med i Bredbåndspuljen. 

Bredbåndspuljen er oprettet igennem Erhvervsministeriet, hvor områder med dårlig netforbindelse kan ansøge om bedre dækning. Her i Helle Øst området er det hustande omkring Hjortkær og Tingvejen ved Vrenderup, som ikke har mulighed for fibernet i dag.

Udviklingsrådet Helle Øst anbefaler at beboer i disse områder sammen laver en underskriftsindsamling med deres ønsker om fibernet og eventuel bedre mobil dækning.

På hjemmesiden https://tjekditnet.dk/kort kan man se muligheder for at få bredbånd i hele Danmark på adresse niveau.

Se kortet for Helle Øst her: 

TJEK DIT NET

 

Ansøgningsfristen er den 31. oktober og puljen er målrettet sammenhængende områder med boliger, virksomheder eller sommerhus, hvor der er dårlig dækning, og hvor der ikke foreligger konkrete planer om at forbedre dækningen inden for tre år.

Puljen kan søges af lokale sammenslutninger og kommuner. Her vil Udviklingsrådet Helle Øst være behjælpelig med at ansøgningen kommer til de rette beslutningstagere.

Henvendelse til Claus Jeppesen, Udviklingsrådet Helle Øst, claus@vestland.dk 

_____________________________________

Varde Kommune holder cafémøde om bredbåndspuljen tirsdag den 27. september kl. 17.00-19.00 på rådhuset i Varde. Her kan foreninger eller sammenslutninger, som gerne vil søge bredbåndspuljen, få sparring på deres ansøgning.

 Læs mere om bredbåndspuljen, cafémødet og tilmelding på www.vardekommune.dk/cafemoede-om-bredbaandspuljen.

Tina Farup Christensen
Udviklingskonsulent


Kultur og Vækst
Mobil      29 66 79 11
Mail        tinc@varde.dk

Bytoften 2, 6800 Varde
www.vardekommune.dk

 

lørdag 20 aug 2016 - claus