Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Ulvens tilstedeværelse kom til debat. På billedet ses afstemning om ulven i den danske natur. Foto: Claus Jeppesen

Vælgermøde trak fuldt hus - de sidste måtte stå op!

35 politikere kom langt omkring i debatten sammen med de fremmødte vælgere...

Godt 150 mennesker var mødt op til vælgermødet ”Valgflæsk og Fællessang” i Helle Hallen. Her kommer de 35 politikere sammen med de fremmødte vælgere langt omkring i debatten. Ud over bosætning, erhvervsliv og integration, så kom for og imod ulvens tilstedeværelse også til debat. På billedet ses afstemning om ulven i den danske natur.

Aftenen bød på fællessang med Ronnie Flyvbjerg Olesen, der spillede musik før og efter debatten. Da folk ankom, var der fri bar og en pose flæskesvær til alle. Derfor kunne formanden for Udviklingsrådet Helle Øst i sin velkomsttale skåle med alle fremmødte vælgere og politikere. Samtidig fik de en forklaring på Udviklingsrådets virke og projekter med erhvervsfremme, PowerTower Helle og iværksætterkurser.

Til slut var der hyggelig networking blandt politikernes standpladser. Alle partier havde en stand med deres valgmaterialer, hvor de kunne tale med vælgerne.

Vælgermødet blev live streamet på Udviklingsrådets Facebook side (Helle Øst Udviklingsråd). Her kan du stadig se debatten, som er tilgængelig via dette link: https://www.facebook.com/urhelleoest/videos/257853589531537/ 

 
tirsdag 9 nov 2021 - Claus V. Jeppesen
Vist: 2480 gange