Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Foto: PR

Kåring af Årets Landsby

Ekstra ordinært FUR møde på Hodde kro

 

Ekstra ordinært FUR møde med kåring af Årets Landsby blev aftalt til 26. april kl. 17.00. Da Ho kro har lukket den dag, har jeg valgt at lægge mødet på Hodde Kro i stedet. Til jeres orientering har direktionen godkendt sagsfremstillingen til Årets Landsby, og jeg har lavet annoncen til udgivelse i næste uge i ugeaviserne. I får den ligeledes tilsendt, så I har mulighed for at sende den ud til jeres landsbyer i udviklingsrådet.

Ordinært FUR møde afholdes tirsdag den 3. maj kl. 18.00 – bemærk mødetidspunktet – på Næsbjerghus, Næsbjerg.

Forslag til emner til dagsordenen – udover drøftelse af endelig dagsorden til forårsmødet med byrådet 11. maj – skal senest den 25. april sendes på mail til: haje@varde.dk 

Hanne Jespersen

Lokalsamfundskonsulent og

LAG Koordinator

LAG Fanø-Varde

Varde Kommune

Dir. Tlf.: 7994 7963

Mobil 2016 1007

Datoen for efterårets møde med Udvalget for Økonomi og Erhverv er nu aftalt, og det kombineres med kurset i ”Rekruttering af frivillige”. Programmet bliver:

Onsdag den 21. september kl. 17.00 – 18.45: FUR (eller to repræsentanter fra hvert UR) mødes med Udvalget for Økonomi og Erhverv samt direktionen. Der sørges for lidt at spise undervejs.

Kl. 19.00 – 22.00: Samme sted, som oplyses senere. Kommer de øvrige udviklingsråds medlemmer og deltager, sammen med jer og politikerne i ”Rekruttering af frivillige”. Chefkonsulent Carsten Blomberg Hansen, DGI kører kurset i et emne, der er højaktuelt for os alle, nemlig: Hvordan får vi flere med i arbejdet. Reservér allerede datoen nu.

onsdag 30 mar 2016 - clausvestland
Vist: 951 gange