Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Udviklingsrådet Helle Øst kæmper hver eneste dag sammen med borgerforeningerne for at styrke bosætning, synliggørelse og erhvervsfremme Foto: Gitte Repenning Jensen, Starup

Nyt målrettet samarbejde mellem borgerforeningerne i Helle Øst

Dit lokalområdes udvikling skal nu løftes af en større flok - på tværs af byer

Borgerforeningerne i Helle Øst kæmper hver eneste dag for at styrke bosætning, synliggørelse og erhvervsfremme. Ofte er det de samme opgaver, der går igen fra by til by. Derfor har de startet et nyt samarbejde for at løfte de konkrete indsatsområder i fællesskab. Med i samarbejdet er også Agerbæk Udvikling og Udviklingsrådet Helle Øst fungerer som tovholder. 
Samarbejdet er på visse områder inspireret af Helle Idrætssamvirke, hvor der løses opgaver på tværs af foreningerne.

Indsatsområderne er Bosætning, Synliggørelse og markedsføring, Erhvervsfremme, Fremkommelighed samt Kultur.

Synlig og attraktiv for tilflyttere

For at fastholde og fremme en god udvikling i vores område er det vigtigt at være synlig og attraktiv for tilflyttere - både familier og erhvervslivet. Derfor bruges samarbejdet på tværs af borgerforeningerne til at styrke indsatsen på for eksempel bosætning.

Rammerne er sat

Traditionelt har der ikke været samarbejde mellem borgerforeningerne. Det er gennem Udviklingsrådet Helle Øst, at parterne er blevet bragt sammen. Her har idéen om samarbejdet spiret gennem flere år. Der har i løbet af året været en række møder, hvor rammerne for samarbejde og indsatsområder er fastlagt.  

Du kan være med

Hvis du har interesse for eller spørgsmål til indsatsområderne, så kan du hjælpe ved at deltage i udvalgsarbejdet. Tag kontakt til din lokale borgerforening for nærmere oplysninger.

De samarbejdende parter er:

 

 
 
 
 
mandag 7 dec 2020 - BrittaDJ
Vist: 2306 gange