Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderByerAgerbækFåborgHjortkærStarup-TofterupVrenderupÅrreOmKontaktDagsordenHøringBudgetVedtægter
Helle Øst
Foto:

DEADLINE: Årets Landsby 2017 i Varde og Danmark

Årets tema er ”Den Digitale Landsby”, hvor både ildsjæle og adgang til digital infrastruktur spiller centrale roller

Jagten på Årets Landsby 2017 er gået ind. Temaet til den landsdækkende konkurrence er udmeldt af landsforeningen Landsbyerne i Danmark i samarbejde med Landdistrikternes Fællesråd.

Årets tema er ”Den Digitale Landsby”, hvor både ildsjæle og adgang til digital infrastruktur spiller centrale roller. Derudover samler interessen sig om landsbyer med under 2.000 indbyggere, der har en udviklingsplan, og som er organiseret med et lokalråd eller lignede.

Varde Kommune kårer i samarbejde med Fælles Udviklingsrådet, der er dommerkomité, den lokale vinder af hæderen ”Årets landsby 2017 i Varde Kommune”.

Vinderen går automatisk videre til den landsdækkende konkurrence, der har ansøgningsfrist den 18. april.

Ansøgningsfristen til Varde Kommunes konkurrence er fastsat til den 6. april 2017, og vinderen kåres til Fælles Udviklingsrådets møde den 11. april.

Ansøgninger sendes til lokalsamfundskonsulent Lisbeth Højvang Linding på lisl@varde.dk, hvortil også evt. spørgsmål kan rettes til 79 94 79 63. Ansøgningens omfang er maksimalt 2 normalsider aS 2.400 anslag.

Vinderen får 10.000 kr. i præmie fra Fælles Udviklingsrådet, og Varde Kommune fejrer landsbyen med en indgraveret messingplade, med musik fra Varde Garden og med en flagallé.

Datoen for festligholdelsen aftales nærmere med vinderen.

fredag 10 mar 2017 - claus
Vist: 1205 gange